Ești în căutarea echilibrului emoțional?

Acum poți reflecta asupra trăirilor interioare

Alegerea psihoterapiei ca modalitate de auto-cunoaștere, îmbunătățire a relațiilor şi vindecare este una personală. Află în continuare cum te pot ajuta.

Servicii de psihoterapie pentru copii și adulți

În fiecare etapă a vieții avem parte de numeroase experiențe care nu sunt întotdeauna plăcute. Uneori, acumularea trăirilor negative ne poate pune în dificultate echilibrul emoțional. Acest lucru se poate resimți în relațiile noastre cu cei din jur și în modul în care ne raportăm la propria persoană.

Prin formarea în psihoterapie pentru copii și adulți, am învățat să construiesc un cadru stabil care să favorizeze conștientizarea și descoperirea de sine, să ascult și să însoțesc în procesul de maturizare emoțională și să susțin capacitatea de construcție și creștere personală.

Cum te ajută ședințele de psihoterapie pentru adulți?

Psihoterapia este un proces care necesită angajament, timp, ştiinţă şi artă. Scopul psihoterapiei este reducerea suferinţei prin conştientizare și experimentarea unui mod nou de relaţionare. Parte din acest proces va fi:

  • identificarea aspectelor din viața ta care te deranjează;
  • conștientizarea nevoii de a avea o mai mare grijă față de tine;
  • acceptarea modificărilor legate de stilul de viață sau de parcursul profesional;
  • învățarea unui nou mod de relaționare cu persoanele din jur și deschiderea față de abordarea unor subiecte delicate sau intime din viața ta;
  • propunerea unor obiective realizabile și care se află în sfera ta de interes;
  • vindecarea rănilor emoționale.

Primul pas este întotdeauna și cel mai important. Îndrăznește să te aventurezi în procesul de autocunoaștere și autoînțelegere, iar eu, în calitate de psihoterapeut pentru adulți, te voi ghida pe tot parcursul călătoriei.

Cum poate începe relația noastră

Curs Puterea Voinței

Pentru a ne cunoaște, te invit să participi la acest curs.

Vezi detalii

Serviciu de psihoterapie

Sunt alături de tine prin intermediul ședințelor de psihoterapie.

Contactează-mă
„Experienţa pe care am avut-o a fost una reuşită. Ne-a ajutat foarte mult în relaţia cu copilul, am reuşit să înţelegem, atât eu cât şi soţul meu, când este cazul să cedăm şi când trebuie să fim fermi, lucruri care au îmbunătăţit foarte mult relaţia părinţi-copil. Aş reveni fără îndoială dacă aş mai avea nevoie.” Anca Georgescu