Ce mă recomandă pentru consultanță profesională și training-uri?

01

Experiența profesională de peste 16 ani

Pasiunea pentru lucrul cu oamenii m-a determinat să acumulez cunoștințe în domeniile: educație, consiliere psihologică, recrutare, training, consultanță, formarea adulților, consiliere profesională și psihoterapie. Datorită interacțiunii cu diverse persoane, mă pot adapta cu ușurință oricărei tipologii umane.

Expertiza în diverse arii de activitate

Curiozitatea cu privire la psihicul uman m-a determinat să absolv Facultatea de Psihologie, Universitatea București, să urmez cursurile de formare în psihodramă și să obțin un certificat în sociodramă. Sunt atestată să utilizez instrumentele de evaluare pentru persoane și grupuri Human Synergistics. În prezent, particip la cursuri de formare în psihanaliză.

02
03

Dedicarea și devotamentul

Consider că onestitatea, responsabilitatea, autenticitatea și angajamentul stau la baza oricărei colaborări. Totodată, îmbin ascultarea activă, umorul, perseverența și creativitatea cu deprinderile și informațiile de specialitate acumulate în urma anilor de studiu și practică. Astfel, mă asigur că stilul de lucru este adecvat persoanei sau grupului în cauză.

De ce să alegi să lucrăm împreună?

Sunt conștientă că transformarea la nivel personal și profesional necesită mai multe etape de conştientizare, clarificare şi acţiune. Îţi propun să te însoţesc în acest proces cu onestitate, angajament şi empatie.

Cum te pot ajuta

Parteneriate de consultanță pentru echipa ta

Îți ofer asistență pentru a-ți gestiona mai bine echipa.

Vezi detalii

Întâlniri de reflectare asupra trăirilor interioare

Te ghidez în procesul de înțelegere a experiențelor personale.

Vezi detalii

Gândurile mele și noutăți din domeniu

Te invit să afli perspectiva mea și informații de actualitate.

Citește blogul
,,Un trainer care nu va susţine niciodată un simplu curs, ci experienţe de învăţare şi descoperire de sine. Crede în talentul oamenilor şi este hotărâtă să-i sprijine în a-l descoperi şi a-l pune în valoare. Nu evită să scoată participanţii din locul călduţ al uzanţei pentru a-i determina să vizualizeze un mod mai bun de a fi sau de a face lucrurile." Florian Niţu, sociolog, expert proiecte europene