Psihoterapeut, trainer și consultant pentru performanța lucrului în echipă

01

Experiența profesională de peste 16 ani

Pasiunea pentru lucrul cu oamenii m-a determinat să acumulez cunoștințe în domeniile: educație, consiliere psihologică, recrutare, training, consultanță, formarea adulților, consiliere profesională și psihoterapie. Datorită interacțiunii cu diverse persoane, mă pot adapta cu ușurință oricărei tipologii umane.

Expertiză în psihologie, psihodramă și psihanaliză

Curiozitatea cu privire la psihicul uman și dorința de a-i ajuta pe ceilalți m-au determinat să absolv Facultatea de Psihologie, Universitatea București, să urmez cursurile de formare în psihodramă și să obțin un certificat în sociodramă. Sunt atestată să utilizez instrumentele de evaluare pentru persoane și grupuri Human Synergistics. Am absolvit inclusiv cursuri de formare în psihanaliză.

02
03

Dedicarea și devotamentul

Consider că onestitatea, responsabilitatea, autenticitatea și angajamentul stau la baza oricărei colaborări. Totodată, îmbin ascultarea activă, umorul, perseverența și creativitatea cu deprinderile și informațiile de specialitate acumulate în urma anilor de studiu și practică. Astfel, mă asigur că stilul de lucru este adecvat persoanei sau grupului în cauză.

De ce să alegi să lucrăm împreună?

Atât formările pe care le-am urmat, cât și experiența ca psiholog m-au învățat că transformarea la nivel personal și profesional necesită mai multe etape de conştientizare, clarificare şi acţiune. Îţi propun să te însoţesc în acest proces cu onestitate, angajament şi empatie.

Cum te pot ajuta

Parteneriate de consultanță pentru munca în echipă

Îți ofer asistență pentru a gestiona lucrul în echipă.

Vezi detalii

Întâlniri de reflectare asupra trăirilor interioare

Ca psiholog pentru adulți, te ajut să înțelegi experiențele personale.

Vezi detalii

Gândurile mele și noutăți din domeniu

Articole de psihoterapie, psihologie și informații de actualitate.

Citește blogul
,,Un trainer care nu va susţine niciodată un simplu curs, ci experienţe de învăţare şi descoperire de sine. Crede în talentul oamenilor şi este hotărâtă să-i sprijine în a-l descoperi şi a-l pune în valoare. Nu evită să scoată participanţii din locul călduţ al uzanţei pentru a-i determina să vizualizeze un mod mai bun de a fi sau de a face lucrurile." Florian Niţu, sociolog, expert proiecte europene